Het is zover! In maart 2023 starten we met een nieuwe jaarlijkse conferentie: "International Conference on Innovation in Education". Klik hier om je nu al aan te melden.

En wederom wordt kennis en ervaring gedeeld door professionals vanuit de Verenigde Staten, Europa, Caraïbische gebied in brede zin en uiteraard onze lokale onderwijs professionals. De focus bij deze conferentie is gericht op het uitstippelen van de route om uiteindelijk de doelen te behalen in onze onderwijsvisie en daarbij te werken aan een toekomstbestendig onderwijs waar wij per meteen aan kunnen beginnen.

De eerste editie van deze conferentie staat gepland op de middagen van 28, 29 en 30 maart 2023 met keynotes en parallelsessies voor iedereen die in het onderwijs werkt. De conferentie zal geopend worden met een plenaire bijeenkomst in de ochtend van de eerste dag voor de beleidsmakers, onderwijsmanagement en onderwijsdirecties met hun team van experts zoals o.a. onderwijsinspecteurs en onderwijsontwikkelaars. En op de derde dag sluiten we af met een discussieforum waar alle verworven inzichten gedeeld en besproken kunnen worden en meteen de volgende stappen gezet kunnen worden in de richting van ons toekomstbestendig onderwijs met behapbare en verantwoorde innovatiestappen zijn opgenomen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Laat een reactie achter

Om een reactie te plaatsen, moet je inloggen of een account aanmaken.

CDL UOC

Met de International Conference on Innovation in Education wil de UoC een trekker zijn en bijdrage leveren aan de moderne  ontwikkelingen en innovaties binnen het onderwijs door lokale -en internationale experts kennis, ervaring en best practices met elkaar te laten delen.

"International Conference on Innovation in Education 2023" 

wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners: