Bij de start van dag 3 van de EwT conferentie werd de 'Nulmeting Digitalisering van het onderwijs op Curaçao' aangekondigd. Deze nulmeting is gebaseerd op de 'Nulmeting Caribisch Nederland', die tijdens de conferentie gepresenteerd werd door Larissa Zegveld & Manel van Kessel.

De vragenlijsten die in Caribisch Nederland gebruikt werd door Kennisnet, wordt in samenwerking met hen aangepast door de UoC. De Vragenlijsten worden digitaal aangeboden aan alle leerkrachten primair en voortgezet onderwijs, Schoolleiders en ict-coördinatoren zullen worden geïnterviewd.

De meting start op 1 januari 2023 en wordt afgerond op 31 maart 2023. De resultaten worden verwerkt in een rapport door de UoC. Het rapport zal gepubliceerd worden op SchoolOps. Tevens zal op SchoolOps op basis van het rapport advies en instrumenten aangeboden worden waarmee men aan de slag kan.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Laat een reactie achter

Om een reactie te plaatsen, moet je inloggen of een account aanmaken.

CDL UOC

Met de Education with Technology Conferences wilt de UoC een trekker zijn en bijdrage leveren aan de moderne  ontwikkelingen en innovaties binnen het onderwijs door lokale -en internationale experts kennis, ervaring en best practices met elkaar te laten delen.

"International Conference on Innovation in Education 2023" 

wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners: