Sprekers: Wieteke Boulogne & Ronald Spruit
Lokaal: Q1.04/5 (Ruviangelo/Chaim)

Ben jij binnen jouw instelling bezig met blended leren? Dan weet je als geen ander dat het een omvangrijke en complexe taak is, die op verschillende niveaus om actie vraagt. Op de eerste plaats zijn het de docenten die het blended leren ontwerpen en faciliteren. Dit gebeurt zowel op cursus- als op programmaniveau. Denk aan het herontwerpen van een college, module of het hele curriculum. Daarnaast bestaan er verschillende organisatorische randvoorwaarden die op orde moeten zijn om de docenten te ondersteunen bij het faciliteren van blended leren. Dit betreft het bredere implementatievraagstuk, waar belangrijke taken liggen voor de ondersteuners en managers van een instelling. In de sessie ‘Blend je onderwijs’ maak je kennis met de toolkit 'Blend je onderwijs. Handvatten voor het ontwerpen en implementeren van blended leren'. Na deze sessie weet jij welke instrumenten er in de toolkit beschikbaar zijn voor het ontwerpen en implementeren van blended leren en hoe je deze in kunt zetten. 

De toolkit is door de zone Docentprofessionalisering van het Versnellingsplan ontwikkeld. Het Versnellingsplan is een vierjarig programma waaraan 39 hogescholen en universiteiten samenwerking om substantiële stappen te zetten op het gebied van digitalisering in het hoger onderwijs. Het Versnellingsplan bestaat uit verschillende zones waarvan de zone Docentprofessionalisering er een is. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Laat een reactie achter

Om een reactie te plaatsen, moet je inloggen of een account aanmaken.

Details

Naam event
Sessie 3.3.2 - "Versnellingsplan"
Datum
do 27 oktober 2022 11:00 – 12:00
Tijdsblok
2 11:00 - 12:00
Thema
Leerlijnen/curricula
Doelgroep
Beleidsmakers

Aan agenda toevoegen

CDL UOC

Met de International Conference on Innovation in Education wil de UoC een trekker zijn en bijdrage leveren aan de moderne  ontwikkelingen en innovaties binnen het onderwijs door lokale -en internationale experts kennis, ervaring en best practices met elkaar te laten delen.

"International Conference on Innovation in Education 2023" 

wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners: